Οι Δαναΐδες


ΔΑΝΑΟΙ 16
Οι 50 μαύρες τρύπες  σε ένα  σώμα- πιθάρι  ενός ανθρώπου ή ενός λαού, είναι αποτέλεσμα της  καταστροφή της αρσενικής λογικής από την θηλυκή σκέψη με εντολή του πατέρα νου Δαναού.
Δαν, σημαίνει γηγενής από το ΔΑ που είναι είναι η γη, μία συλλαβή που ευρύτατα κυκλοφορεί.
50 είναι ο αριθμός των βοδιών στο νησί του Ήλιου που κατατρώγονται από τους συντρόφους του Οδυσσέα και είναι ο ιερός χρόνος των 50 εβδομάδων  της γης σε ετήσια περιστροφή της  γύρω από τον Ήλιο. 50 είναι τα αμπέλια στο κτήμα του Λαέρτη που γνωρίζει και μετρά ο Οδυσσέας ως πραγματική του κληρονομιά. Είναι ο έρωτας,  οι χυμοί του, αντιστοίχως  και  οι 50 θέσεις  αντιληπτικότητος που του δίνει   για να κατανοεί  τον κόσμο που γυρίζει να εξερευνά με αυξημένη   επίγνωση.
Η αντίληψη παίζει σπουδαίο ρόλο, όχι μόνο για την  την ομορφιά, μορφή, την νοημοσύνη, την σοφία του ανθρώπου , αλλά και την αρμονική ροή της ενέργειας που στο σώμα κυκλοφορεί, γιατί ο νους του ανθρώπου, δίνει την  εντολή.
Αν καταστρέψεις   σκοτώσεις την λογική  στην δεξιά πλευρά και τις ιδιότητες του ενός ημισφαιρίου του εγκεφάλου,    όλο το σώμα θα καταστραφεί . Θα έχει συνεχή διαρροή, απώλεια ενέργειας και θα αιμορραγεί.
Ο έρωτας, ο  γάμος, η ένωση  πρέπει γίνει σωστά σε  συνεργασία ευφυή ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια χωρίς καμία ικανότητα της αντίληψης να φονευθεί, ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό,  σε ένα άνθρωπο, σε ένα λαό  για να μην έχει αιμορραγία συνεχή.
Διορθώνεται με την ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ  σε βάση προσωπική και συλλογική,ανασκόπηση ιστορική. Κλείνουν  οι μαύρες τρύπες  και σπάζει το πιθάρι των Δαναΐδων. Αυτό που μένει, είναι ο άνθρωπος:  Νους υγιής, εν σώματι υγιεί  με τη σωστή,  του γηγενούς εγκεφάλου του, την εντολή.

Αστραία
21 02 2016

Tagged:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: